Stilstaan


Op 22 maart werd ons land opgeschrikt door daden van onvergeeflijk terreur. Ze troffen Brussel, België, u en mij in het hart. Ik deel de verslagenheid om levens die we verloren en om anderen die voor altijd zullen veranderen. Hier is tijd voor nodig, en meer dan ooit eensgezindheid en vastberadenheid. Samen mogen we niet toegeven aan terreur. Waar het ondenkbare gebeurde, bleken helpers niet ver weg. Hulpverleners en gewone burgers toonden met kleine en grote daden ongeziene moed en solidariteit. We werken aan een warme samenleving, zelfs en zeker nu. Pas als we dit een plaats hebben gegeven kunnen we verder, ook in de politiek. Zondag is het Pasen en met de natuur in bloei staat het symbool voor een nieuw begin. Dat laatste wil ik u toewensen.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon