Speelpleinwerking smult van gewonnen pizzaburgers

Sinds vorig jaar kunnen kinderen van 2,5 tot 12 jaar zich ook tijdens de kortvakanties uitleven op de Tongerse speelpleinwerking. De Mulkenhal is deze herfstvakantie opnieuw het decor voor een bruisende speelweek, deze keer met een smakelijke toets. Op donderdag 5 november kwam de foodtruck van Dr. Oetker langs, de prijs van een online wedstrijd die de Tongerse speelpleinwerking in de wacht sleepte dankzij de vele stemmen van ouders en sympathistanten.

An Christiaens, schepen van Jeugd:

“Tijdens de zomervakantie deed onze speelpleinwerking mee aan een wedstrijd van Dr. Oetker. Gedurende 5 weken kon heel Vlaanderen een foto inzenden waarop te zien was hoe je een Pizzaburger, het nieuwe product van Dr Oetker, zou eten. In Tongeren namen alle kinderen en monitoren een hap uit de fictieve pizzaburger en legden die vast op de gevoelige plaat. De foto haalde dankzij de vele enthousiaste monitoren en ouders het grootste aantal likes binnen en werd 1 van de 3 winnaars van de pizzaburger."

Op donderdag 5 november was het aanschuiven geblazen aan de Dr. Oetker foodtruck die speciaal voor de gelegenheid naar Tongeren afzakte. Na de lekkere hap konden de kinderen weer verder met allerlei leuke workshops. Bedankt aan alle stemmers, het heeft hen erg gesmaakt.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon