Dag van de Jeugdbeweging


Vandaag, vrijdag 23 oktober, zet de ‘Dag van de Jeugdbeweging’ zet de jeugdbewegingen in de bloemetjes. In heel Vlaanderen trekken kinderen en jonge mensen in uniform naar school of naar het werk. Ook in Tongeren gaat deze feestelijke dag niet onopgemerkt voorbij.

Op het Stadhuisplein heeft de Jeugddienst i.s.m. de Jeugdraad alle jongeren in uniform voorzien van gratis ontbijt. Met koffiekoeken, fruit en een drankje startten Chiro, Scouts, KSA, VKSJ, KLJ en andere jeugdbewegingen samen de dag.

Schepen van Jeugd An Christiaens stond mee in voor de ontbijtbedeling:

“We hebben voldoende ontbijtoorraad voor 250 personen. Vanavond doen we een extraatje voor de leiding: voor de provinciale fuif in de Muziekodroom heeft de stad gezorgd voor gratis busvervoer en inkomtickets”.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon