Cheque An Tafel overhandigd aan jeugdbewegingen


Tongers schepen en Vlaams parlementslid An Christiaens heeft vandaag een deel van de opbrengst van haar brunch ‘An Tafel’, 1200 EUR, uitgereikt aan de jeugdbewegingen KLJ Riksingen en Juniper. ‘An Tafel’ vond dit jaar plaats op 23 augustus in het kasteel de Schaetzen in Widooie. Een recordaantal van 492 mensen genoot er van warme en koude brunchgerechten, natuurwandelingen en kinderanimatie.

De opbrengst van ‘An Tafel’ gaat elk jaar naar twee jeugdbewegingen, die ook een handje toesteken bij de organisatie van de brunch. KLJ Riksingen organiseert in het weekend activiteiten voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar in Riksingen, Juniper zet elke zaterdagavond haar deuren open voor jongeren vanaf het zesde leerjaar in de lokalen van Poverello.

Een ander deel van de opbrengst gaat jaarlijks naar een ander sociaal goed doel. Met het schenken van de opbrengst wil An Christiaens, die ook schepen van Jeugd is, de werking ondersteunen.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon