Gunning Vlaamse verkeerscampagnes eindelijk bekend


Na lange onduidelijkheid over de gunning van de sensibiliseringscampagnes in het verkeer is de gunningsprocedure eindelijk afgelopen. De campagnes van het Vlaamse gewest worden gegund aan het bureau MMS Usa Holdings – Leo Burnett voor een bedrag van 132.914 EUR. Dat vernam An Christiaens van minister Ben Weyts in antwoord op een parlementaire vraag.

Het bureau werkt momenteel een snelheidscampagne uit die in oktober langs de Vlaamse snel- en gewestwegen zal verschijnen. Ook een radiospotje maakt deel uit van de campagne.

De gunning aan Leo Burnett geldt ook voor de andere Vlaamse verkeerspreventiecampagnes die in 2016 gepland zijn . Ook voor vermoeidheid in het verkeer, snelheid, het dragen van de gordel en afleiding in het verkeer volgen er acties.

De minister verzekert An Christiaens er nog van dat de agenda rekening zal houden met de planning van de politie. Die had in het verleden hierover bezorgdheid geuit.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon