Speelpleinwerking wint de Pizzaburger Foodtruck


Tijdens de zomervakantie heeft speelpleinwerking 't Ravottekot deelgenomen aan een wedstrijd van Dr Oetker. De inzet? Pizzaburgers voor alle aanwezigen. Dankzij de massale stemmen van de Tongenaren kwam de Tongerse speelpleinwerking als winnaar uit de bus. 't Ravottekot kreeg de meeste stemmen en mag zich de populairste speelpleinwerking noemen! Voor de Jeugddienst de ideale gelegenheid om alle deelnemers te trakteren op een pizzaburger. Tijdens de eerstvolgende speelpleinwerking in de herfstvakantie zal de foodtruck aanwezig zijn in de Mulkerhal. Alle deelnemers van speelpleinwerking en kleuterwerking krijgen er een gratis pizzaburger. Schepen van Jeugd An Christiaens wens iedereen te bedanken die voor de Tongerse speelpleinwerking gestemd heeft: "Het is fijn om te zien dat onze speelplein- en kleuterwerking zo gewaardeerd wordt, mede dankzij de inzet van de jeugddienst en de monitoren. De kinderen zullen kunnen smullen!' [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon