An op Voka bedrijfsstage


Voka grijpt het zomerreces van de parlementen aan om ondernemers en politici dichter bij elkaar te brengen. Tijdens de Voka zomerstage krijgen parlementsleden de kans om een exclusieve blik te werpen achter de schermen van het bedrijfsleven. Aan de editie van 2015 namen maar liefst 90 parlementsleden deel, waarvan 19 uit Limburg.

An Christiaens:

"Ik verruilde het Vlaams Parlement voor multinational Metrotile, producent van metalen dakpannen en toebehoren. Het stagemoment gaf me de kans om het beleid te toetsen aan de praktijk. Op de fabrieksvloer kon ik met werknemers van gedachten wisselen en het contact met het management werkt inspirerend. Gedreven ondernemerschap op die manier aan het werk te zien is een echte meerwaarde.”

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon