Bonte Buurtbabbel in Kortessem


In Wintershoven, een deelgemeente van Kortessem, zomerde het op 30 augustus nog meer dan anders. De tropische temperaturen maakten het er ideaal voor een zondagse Bonte Buurtbabbel.

Op de babbelbanken zaten Raf Terwingen en An Christiaens om te luisteren naar de grote en vooral kleine verhalen van de mensen. Naast de ijskar had ook burgemeester Tom Thysen succes. Met de Bonte zomertour nodigt CD&V iedereen uit om te kiezen voor dialoog met haar politici. Niet alleen die ene dag op de babbelbanken, maar elke dag opnieuw. En vooral: in de buurt, want betrokkenheid begint in de eigen buurt! Onder een stralende hemel wordt vlot van gedachten gewisseld. Naast de lokale bekommernissen nemen federaal volksvertegenwoordiger Raf Terwingen en Vlaams parlementslid An Christiaens ook de tijd om duiding te geven bij de actualiteit. Zo willen ze de afstand tussen de Wetstraat en de Dorpsstraat mee verkleinen. Dank je wel voor de hartelijke ontvangst in jullie ‪Bonte Buurt!

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon