Prijs Marcel Engelborghs voor Kaat en de dromenvangers

De 'prijs Marcel Engelborghs’ is weggelegd voor een persoon, vereniging of groep van mensen die zich onderscheidt met een project ter bevordering van de sociale samenhang. Voor dit jaar is Kaat Swartebroeckx de welverdiende laureate. Kaat startte in april 2014 met het project ‘Dreamcatchers for Golden Warriors’. Het 16-jarige meisje ontwerpt dromenvangers voor jonge kankerpatiëntjes over de hele wereld. Al meer dan 650 dromenvangers gingen de deur uit en Kaat hoopt op de groei van haar project. Met de 'prijs Marcel Engelborghs 2015' geeft Tongeren haar alvast een duwtje in de rug. Ze ontving een oorkonde en een cheque t.w.v. 500 euro. Succes, Kaat!

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon