492 aanwezigen op An Tafel


Voor de derde editie van ‘An Tafel’ mocht An Christiaens 492 inschrijvingen noteren. Een recordaantal mensen genoten van warme en koude brunchgerechten in de tuin van het kasteel de Schaetzen in Widooie.

"We hebben 10% meer deelnemers dan vorig jaar, een mooie opkomst,” wist An. Ook het weer zat mee op de zonovergoten editie van het brunchbuffet. De catering werd verzorgd door Carpe Diem die een uitgebreid warm en koud buffet voorzag. Natuurkenner Paul Denis nam geanimeerde rondleidingen in de kasteeltuinen voor zijn rekening en Kaat Swartenbroeckx was aanwezig met haar dromenvangers voor Dreamcatchers for GOLDen Warriors. Ook de kleintjes hoefden zich niet te vervelen. Met een carroussel, een springkasteel, een grimeerstand en volksspelen was er ook aan hen gedacht. Zoals elk jaar gaat de opbrengst van het evenement naar twee jeugdbewegingen en een sociaal goed doel. Dit jaar schenkt An de winst aan de jeugdbewegingen KLJ Riksingen en Juniper en de afdeling Pediatrie van a.z. Vesalius.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon