Mobiele Speelpleinwerking in Tongeren


De zomerkampen staan weer voor de deur waarbij dagelijks een honderdtal kinderen deelnemen aan de speelplein- en kleuterwerking. Deze kampen gaan door in de oude tennishalen aan het Pliniuspark. Als extra aanbod, aanvullen op de speelpleinwerking, organiseert de stad ook een mobiele speelpleinwerking.

An Christiaens, schepen van Jeugd :

“Op dinsdag en donderdagnamiddag trekt de speelmobiel voor enkele uurtjes (van 13u30 tot 15u30) naar een wijk of deelgemeente van Tongeren. Alle kinderen van de buurt en daarbuiten zijn van harte welkom om te genieten van het spelaanbod. Er moet niet ingeschreven worden en alles is gratis.

De monitoren van de speelmobiel zorgen met allerhande materialen voor leuke estafettes, balspelen en helpen de kinderen bij de spelletjes. Ook ouders zijn van hartelijk welkom om een babbeltje te slaan of mee te doen. Bij regen- of te winderig weer kondigen we via onze facebookpagina (www.facebook.com/jeugddiensttongeren) aan of we al dan niet naar de wijk komen.”

Praktische info:

Paspoel: speelplein Paquaylaan

Nieuw-Tongeren: Speelplein tegenover de Kerk

Vreren: speelplein aan klein veld

Piringen: speelplaats van school de Zevensprong

Henis: speelplein achter feestzaal de Meir

Opgelet: de begeleiding zal geen toezicht houden op het komen en gaan van de kinderen!

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon