Je bent Jong en je bent Limburger op Facebook


De pagina Je bent Jong en je bent Limburger wil jonge Limburgers uit alle hoeken van de provincie in de verf te zetten. Wat is jouw Limburgverhaal? Een ferme fuif waar de pintjes net iets frisser smaken, een jeugdbeweging waar de sfeer vanaf spat, de beste bands van eigen bodem, de betere hangplekken van de provincie, kampplaatsen waar het net iets gezelliger is, streekgenoten met comedy- of acteer- of dj-talent, een studentenvereniging vol Limburgse leden, sporters die hoge toppen scoren,...? Ik ga op zoek naar verhalen, meningen en voorstellen uit de tofste provincie van Vlaanderen. Limburg barst van de ideeën die niet altijd gehoord worden door mensen die beslissen over jeugdbeleid. Daar willen we verandering in brengen.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon