Ook speelpleinwerking in de herfstvakantie


Tot op heden was het enkel en alleen tijdens de zomervakantie mogelijk om deel te nemen aan de speelpleinwerking. Tijdens de herfstvakantie komt daar verandering in.

An Christiaens, schepen van Jeugd :

“De vraag naar extra vrijetijdsaanbod tijdens de kortvakanties blijft maar groeien. Samen met de monitoren van de speelpleinwerking en de jeugddienst heeft de stad dit bekeken en komen we nu tegemoet aan deze vraag.

Tijdens de komende herfstvakantie (van 27/10 tem 31/10) organiseert de stad voor het eerst weer sinds lang kleuter- en speelpleinkampen en dit op het vertrouwde adres in de Mulkerstraat. Net zoals in de zomer wordt er gewerkt met 6 verschillende leeftijdsgroepen (van 2,5 tot 12 jaar). De activiteiten starten om 9u00 en duren tot 16u00. Tussen 8u00 en 9u00 en 16u00 en 16u45 voorzien we opvang.

Een week lang zal er dagelijks gewerkt worden rond het thema “Halloween”. Op woensdag kunnen de kinderen van 6 tot 12 jaar uitzonderlijk langer blijven tot 19u00 en dit voor het Griezeltheater. De inschrijvingen starten deze week en kan via mail (jeugd@stadtongeren.be), de website (www.jeugdtongeren.be), telefonisch (012/80.00.81-84) of persoonlijk op de jeugddienst. ”

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon