TAGcloud

archief

Please reload

23/12/2019

Het woonzorgcentrum De Motten biedt  zorg op maat . Om beter tegemoet te komen aan de noden van personen met dementie werden er op vraag van de werkgroep dementie drie nieuwe relaxzetels gekocht.   Na uitgebreid testen werd er gekozen voor de Wellness Nordic Relax Chai...

17/12/2019

Op zondag 15 december mocht het Gallo-Romeins Museum haar 100.000ste bezoeker van 2019 verwelkomen. Jill Neven, uit Hasselt maar met Tongerse roots, bezocht samen met haar zoon de vaste tentoonstelling. Zij werden beloond met enkele mooie cadeaus.

Burgemeester wnd. en s...

10/12/2019

De Lijn legt tijdens de eindejaarsfeesten weer bussen in waarmee feestgangers op 31 december en 1 januari veilig thuis kunnen raken. Tongeren neemt ook zoals de vorige jaren deel aan dit initiatief waardoor een rit met de feestbus voor Tongeren volledig gratis is.

Het t...

06/12/2019

Op zondag 8 december kunnen alle bezoekers van de antiekmarkt gratis hun objecten laten schatten door verschillende experts en zo ontdekken of het object iets waard is of niet. De schattingen vinden plaats in de Eburonenhal van 9 tot 13 uur. Inschrijven is niet nodig.

D...

05/12/2019

Op de voorbije vergadering van de Cultuurraad werd Rolande Diriken verkozen tot voorzitster.

An Christiaens: ‘Cultuur zit in het DNA van Tongeren. De cultuurraad is daarom een belangrijk orgaan om het bestuur te adviseren en bij te staan. Rolande Diriken kent het klappe...

03/12/2019

Op zondag 1 december organiseerde de jeugddienst van de Stad Tongeren weer een Sint-geefplein in PC Maternus. Dat gebeurde in samenwerking met de Schakelaar en met de hulp van de politiekorpsen van Tongeren, Hasselt, Genk en Lommel.

Minderbedeelden konden er gratis spee...

Please reload

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon