TAGcloud

archief

Please reload

22/06/2019

Ook de Tongerse studenten zitten volop in de blok en de bibliotheek is al enkele jaren een populaire plek om de examens voor te bereiden. Om het werk wat aangenamer te maken konden de studenten vorige woensdag genieten van een lekkere verse smoothie.

Schepen van Cultuur...

21/06/2019

Op 23 juni is Tongeren weer the place to be voor muziekliefhebbers. Ter gelegenheid van het tiende Stadsmuzikantenfestival zullen er weer 8 topacts afzakken naar de straten en pleinen van het Begijnhof. Dit jaar is het de beurt aan Buurman, Ian Clement, Kramer, Martha...

08/06/2019

De studenten van de specifieke lerarenopleiding van de Hasseltse School of Arts PXL-MAD openen vandaag om 14 uur hun jaarlijkse tentoonstelling in het Gallo-Romeins Museum.

In samenwerking met het Gallo-Romeins Museum werkten de studenten verschillende kunsteducatieve w...

07/06/2019

Vandaag start in de Ambiorixkazerne het wereldfestival Ambiomix. Van 16 tot 20 uur kunt u er terecht voor verteltheater, dans, muziek, grime en nog veel meer activiteiten voor jong en oud. De organisatie wil een gemeenschapsgevoel creëren tussen alle Tongeren. Om ieder...

06/06/2019

Op 1 juni opende ik de tentoonstelling van Bert Daenen. Nog tot 8 september kunt u in de Basiliek van Tongeren zes portretten van zijn hand bewonderen. Elk portret vertelt een eigen verhaal dat in de stilte van de Basiliek perfect tot zijn recht komt.

Meer info: https:/...

06/06/2019

In Gallery Global Art in de Maastrichterstraat werd het voorbije weekend een nieuwe expo geopend. U kunt er schilderijen en sculpturen van veertien kunstenaars bewonderen.

Meer informatie: http://www.globalart.be/activiteiten.html.

05/06/2019

Op maandag 3 en dinsdag 4 juni organiseerde de jeugddienst voor de tweede maal een kleuter-2-daagse. Alle kleuterscholen van Tongeren werden uitgenodigd om deel te nemen aan deze speeldagen in de Mulkenhal.

An Christiaens, schepen van Jeugd:
“Na een vraag van één van de...

05/06/2019

Op zaterdagavond 1 juni organiseerde de stad Tongeren in het kader van de tweedaagse antiekmarkt een gezellige ‘Soirée wallonne’ in de Julianusshopping. Je kon je er terecht om Waalse streekproducten te proeven, zoals kazen, bieren, peket, Luikse bouletten, wafels en n...

Please reload

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon