TAGcloud

archief

Please reload

31/08/2016

Op 29 augustus 2016 zakten 567 personen af naar het kasteel de Schaetzen in Widooie voor An Tafel, mijn zomerse brunch voor het goede doel. Onder een stralende zon konden gasten genieten van het brunchbuffet, kinderanimatie en natuurwandelingen. 

 De opbrengst...

31/08/2016

De kleuterspeelplaats van GBS Mal wordt uitgebreid en verfraaid zodat de kinderen vanaf 1 september een fijne speeltijd te wachten staat, laten schepen van onderwijs Jos Schouterden en schepen van Openbare Werken An Christiaens weten.

De oude keerwand is verhoogd en de...

24/08/2016

Eén september komt in zicht, en heel wat kinderen en leerkrachten maken zich klaar voor het nieuwe schooljaar. Om goed te kunnen starten wordt in de scholen gezorgd voor een extra schoonmaakbeurt.

Zoals elk jaar zorgt de technische dienst in opdracht van het stadsbestuu...

22/08/2016

Op maandag 22 augustus is AWV (Agentschap Wegen en Verkeer) gestart met de aanleg van een tweede rotonde op de Tongersesteenweg (N79) t.h.v. het op- en afrittencomplex 32. Tegelijkertijd starten de werkzaamheden om de brug boven de E313 te renoveren. 


In de loop v...

17/08/2016

Begin augustus werd er een gloednieuw speeltoestel geplaatst op het Neremsplein. Eerder dit jaar werd er ook al een schommel en een speelcombinatie geplaatst op het Hofken in Mal. Deze worden erg gesmaakt door de jongeren.

An Christiaens, schepen van Jeugd:

“De afgelopen...

12/08/2016

Tongeren heeft plannen om een nieuw skateterrein te bouwen in stadspark De Motten. De bouw van het nieuwe skatepark is een onderdeel van het masterplan. Naast het openleggen van de Jeker zal De Motten een volwaardig stadspark worden waar er voldoende ruimte is voor ont...

11/08/2016

Wilde hamsters zijn in heel West-Europa met uitsterven bedreigd. Ook in Vlaanderen geldt code rood. Terwijl de wilde hamster enkele tientallen jaren geleden nog overal voorkwam in Limburgse en Vlaams-Brabantse akkers, worden er nu nog maar 30 exemplaren geschat. Zij be...

08/08/2016

In de week van 8 augustus starten werkzaamheden in de Henisstraat en de Pannenovenweg. De werken maken deel uit van het stoepenplan, waarbij Tongeren jaarlijks 500.000 euro investeert voor de aanleg en vernieuwing van voetpaden. Op basis van conditiemetingen wordt een...

05/08/2016

De stad Tongeren heeft plannen om de aanstraling van De Velinx te moderniseren. Na het openleggen van de Jeker zal ook hier op strategische punten eigentijdse accentverlichting komen.

Schepen van Openbare Werken, An Christiaens

“Voor de aanleg van openbare verlichting we...

03/08/2016

De gemeentelijke basisschool in Henis ondervond reeds enige tijd verkeershinder. Het aanleggen van een Kiss & Ride zone biedt hier een oplossing. Zo wordt de verkeershinder er beperkt en creëren we een veiligere verkeersomgeving. De werken zijn gestart op 2 augustus 20...

Please reload

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon