TAGcloud

archief

Please reload

29/09/2014

 

Met de septemberverklaring gaf minister-president Geert Bourgeois het startschot voor het eerste parlementaire jaar van de nieuwe legislatuur. De ploeg van 24 volksvertegenwoordigers werd na het officiele moment vastgelegd op de gevoelige plaat. Zij zullen Vlaanderen...

25/09/2014

 

Na de eerste fase van de werken op de Luikersteenweg aan T-Forum die startte op 15 september, werd nu ook de 2de fase opgestart.

In deze tweede fase worden afslagstroken aangelegd ter hoogte van het winkelcomplex (komende van Luik om T-Forum binnen te rijden), en kom...

23/09/2014

 

September betekent niet alleen de start van het nieuwe schooljaar maar is traditiegetrouw ook het begin van een nieuw werkjaar van de jeugdverenigingen. Ieder weekend is er wel een verenigingen die een startersdag voor zowel oude als nieuwe leden organiseert.

An Christ...

10/09/2014

 

Tot op heden was het enkel en alleen tijdens de zomervakantie mogelijk om deel te nemen aan de speelpleinwerking. Tijdens de herfstvakantie komt daar verandering in.

An Christiaens, schepen van Jeugd :

“De vraag naar extra vrijetijdsaanbod tijdens de kortvakanties blijf...

01/09/2014

 

Schepen en Vlaams Volksvertegenwoordiger An Christiaens ontving gisteren een 450-tal deelnemers op het Kasteel van Widooie voor haar jaarlijkse brunch voor het goede doel, "An Tafel".

Ook deze editie was bijzonder geslaagd; de talrijke deelnemers genoten op de laatst...

Please reload

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon